Du er her: Forside / Hvorfor vælge Fujitsu?

 

Hvorfor vælge Fujitsu?

Fujitsu varmepumper forener brugervenlighed med stilrent design og japansk kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg, som passer til netop dine krav og formål.
Der er 5 års totalgaranti på Fujitsu varmepumper. Vi kender kvaliteten på vores produkter, hvilket også er grunden til, at vi ikke stiller krav til service for opretholdelse af garantien.

                – Luft-luft – supplerende varmekilde til helårsboligen eller central varmekilde til sommerhuset
– Luft-vand – erstatter din traditionelle varmekilde i helårsboligen

Bedst i test
Fujitsu er et prisvindende mærke inden for varmepumper og forbrugerelektronik. Fujitsu varmepumper har også klaret sig særdeles godt mod konkurrerende mærker. Sveriges teknologiske institut testede i 2012 Fujitsus Nordica-serie. Bemærk at flere konkurrerende mærker kun testes til -15° C eller -20° C.

Resultatet:

• Bedst i test ved -7 °C
• Bedst i test ved -15 °C
• Største varmekapacitet ved – 25 °C
• Testet til -30° C med samme høje ydelse*
*Model ASYG09LTCN

I starten af 2013 testede Energistyrelsen vores tidligere vægmodel Fujitsu Nordica ASYA12LEC mod flere konkurrerende mærker.
ASYA12LEC fejede konkurrenterne af bordet med en COP-værdi på 4,08 og en EER-værdi på 3,7.

Du kan se testen ved at klikke her

Vil du vide mere om ASYA12LEC’s nye og stærke efterfølger, skal du kigge videre på LM-serien: Klik her

 

 

Fujitsu bedst i test

Komfort
Fujitsu varmepumper integreres let i både den traditionelle og moderne bolig. Med andre ord betyder det, at intet er overladt til tilfældigheder. Vores Nordica-designserie falder i ét med omgivelserne. Æstetik og brugervenlighed smelter sammen i perfekt harmoni. Din lokale forhandler kan hjælpe dig med at finde den helt rette placering, som passer bedst ind i dit hjem – både når det kommer til funktion og indretning.

Fujitsus komfortable fordele: Behovsstyring | Moderne tidløst design | Laveste støjniveau | Ingen ubehagelig træk | Bevægelsessensor

varmepumpe

Kvalitet
Vores Nordica-serie er specielt udviklet til at kunne modstå de kolde, danske vintre. Det betyder høj driftsikkerhed, sundt indeklima og største tryghed for dig.
Hold investeringer og driftsomkostninger på et minimum og sikr dig og din familie velvære mange år ud i fremtiden.

De senere år har Fujitsu modtaget stor anerkendelse for sine varmepumper. Hele tre store designpriser er tildelt LT-serien for dens æstetiske kombination af design og funktionalitet. Netop LT-serien kan du få i Nordica-udgave. Det er Fujitsus absolutte topmodel i serien af luft-luft varmepumper.