Du er her: Forside / Waterstage luft-vand

 

Hvad skal du vælge?

Fujitsu Waterstage™ er en serie af luft-vand varmepumper. Luft-vand varmepumpen bruges i forbindelse med brugsvand, gulvvarme, radiatorer eller pool.
Et bredt udvalg sikrer dig den helt rette løsning til dit hjem. For spørgsmål omkring installation, bedes du kontakte din nærmeste forhandler.

 

luft-vand

Standard-modellerne har varmepumpens indedel og varmtvandsbeholder adskilt hver for sig. Nogle gange tillader de fysiske rammer ikke, at disse dele integreres. Derfor køber man varmepumpen og varmtvandsbeholder som to separate dele. Alternativt kan man vælge at beholde sin nuværende varmtvandsbeholder. Luft-vand varmepumperne findes i mange forskellige styrker. Standard-modellerne er opdelt i Comfort og High Power. Comfort er 230v og High Power findes både i 230v samt 400v. Klik her for specifikationer (åbner i pdf)

Fujitsu luft-vand

Integreret betyder, at varmepumpens indedel og varmtvandsbeholder er integreret i én enhed. Ligesom i Standard-modellen findes den i både Comfort og High Power. Hos din nærmeste forhandler kan du få mere at vide om mulighederne for tilbehør, udbygning og tilpasning af systemerne. Klik her for specifikationer (åbner i pdf)

 

 
 
Fujitsu luft vand

Se brochure

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fujitsu luft vand

Se brochure

Fujitsu varmepumpe luft vand

Brugermanual – standard

Fujitsu Waterstage integreret luft vand

Brugermanual – integreret