Du er her: Forside / Om Fujitsu Waterstage

Fujitsu Waterstage luft/vand-varmepumper 

Fujitsu luft/vand-varmepumper imødekommer alle behov for opvarmning. Waterstage fås i forskellige effektklasser kaldet “Comfort” og “High Power“. Comfort vil typisk dække opvarmningsbehovet for mindre husstande, mens High Power er velegnet til de større. Både Comfort og High Power fås i to udgaver; “Standard” og “Integreret“. Køber du en Standard, kan du vælge at bruge din nuværende varmtvandsbeholder eller købe en ekstern en af slagsen. Du har altså varmepumpens indedel og din varmtvandsbeholder adskilt fra hinanden. Med en Integreret får du varmtvandsbeholderen og indedelen integreret i én enhed. Indedelen fylder lidt mere, men er til gengæld meget kompakt – en populær og smart løsning som tiltaler flere og flere. Se mere her

    Fujitsu Waterstage luft vand varmepumpe
 
Fujitsu Waterstage luft vand varmepumpe

Hvordan fungerer det?

En luft/vand-varmepumpe gør, som navnet antyder; den omdanner kold eller varm luft til varmt vand. Modsat traditionelle varmekilder sker der ingen forbrænding i en varmepumpe. Derved udledes der ingen CO2. Varmen opstår i det, at varmepumpens udedel optager termisk energi og overfører denne varme til kølemidlet. Kølemidlet opvarmes under tryk i varmepumpens kompressor. Kølemidlet frigiver varmen i varmepumpens indedel til vandet og løber tilbage til udedelen, hvor processen starter forfra. På den måde får du konstant og vedligeholdelsesfri varme til dit hjem. Varmepumpen kan både opvarme dit brugsvand og dit vand til radiator- og/eller gulvvarme. Anti-legionella-funktionen sørger for at holde vandet bakteriefrit. Fujitsu Waterstage er totalløsningen til dit hjem!

Patenteret produkt

Fujitsu er pionér på markedet for varmepumper. Udover at tilbyde markedets mest kompakte integrerede luft/vand-varmepumpe, er teknologien i varmepumpen også banebrydende. Som eneste mærke på markedet, har Fujitsu luft/vand-varmepumper en coaxial varmeveksler i kobber med varmeafgivelse både indadtil og udadtil. Vandet løber udenpå varmeveksleren, men også inde i den. Kølemidlet løber i midt i mellem og afgiver sin varme (se billedet her til højre). En coaxial varmeveksler udnytter varmeenergien meget effektivt med lav energitilførsel, da den har en stor varmelagring og ikke har behov for en ekstern buffertank som ved traditionelle pladevarmevekslere. Den har derfor heller ikke brug for en flowvagt til overvågning af vandtryk. For dig betyder det i praksis, at du sparer penge på dine varmeudgifter, hvilket jo aldrig er helt skidt.

  varmepumper

 varmepumper