Du er her: Forside / Om Klimalux

Klimalux

 

Om Klimalux

Klimalux har siden 2003 leveret Fujitsu varmepumper til hele Danmark via vores stadigt voksende forhandlernetværk. Vi har et bredt udvalg af Fujitsu varmepumper og klimaanlæg til alle formål. Vi leverer produkter til anvendelse i både det private hjem såvel som i erhvervslivet.

Hos Klimalux er det vores mål, at du som køber af en Fujitsu varmepumpe bliver fuldt tilfreds med din investering. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter af mærket Fujitsu og vi forsøger hele tiden at levere den bedste kundeservice gennem vores forhandlere. Dette betyder for dig som slutbruger, at du er garanteret et stabilt produkt med lang levetid. Du er i trygge hænder.

 

Dette website er lavet til dig som slutbruger. Vi håber du må finde svar på de spørgsmål, du eventuelt måtte have. Brænder du inde med spørgsmål,
som din nærmeste forhandler ikke kan svare dig på, er du velkommen til at kontakte os gennem formularen på kontaktsiden.

Klimalux er medlem af de Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening (AKB). Det er din tryghed for, at du gennem din forhandler investerer i et produkt fra en virksomhed med kvalitetsstempel. Vores branche stiller store krav til service og faglighed. Samtidig har vi fokus på miljøvenlig produktudvikling og morgendagens krav til energieffektiv varme og køling.

Vores energibesparende produkter bidrager til et bedre miljø og indeklima. Vi forhandler derfor kun produkter, som lever op til branchens strengeste krav.
Det gør vi både for at være konkurrencedygtige men også for at sikre dig garanti for velvære.


Klimalux medlem af autoriserede kølefirmaers brancheforening